Chlebinář – kurz pečení kváskového chleba pro začátečníky

Chlebinář jako dárek? 
Potěšte sebe nebo své blízké poukazem na Chlebinář. 
Datum si vyberou podle vlastního uvážení do 30. 6. 2025.
Chlebinář jako dárek nelze objednat přímo ve formuláři. 
 
Jak naježíte Chlebinář?
Napište lektorce na alzbeta.vintrova@gmail.com, v e-mailu uveďte:
- své jméno, e-mail, telefon
- jméno, e-mail a telefon obdarovaného
Po zaplacení faktury dostanete mailem poukaz se jménem obdarovaného, který vytisknete a dáte pod stromeček.

 

 

Zažijte vůni čerstvého chleba ve vlastní kuchyni.
Naučte se péct domácí kváskový chleba, na který vám stačí základní suroviny a vybavení, které už teď máte doma.

Co se dozvíte?
- co je kvásek a jak se o něj starat
- co potřebujete na pečení chleba
- návod na chleba od mouky po křupavou kůrku

Zjistíte, že upéct si vlastní chleba může být rychlejší než obléknout dvě děti a dojít s nimi do pekárny.

IMG_0165


Pro koho je kurz určený?

Kurz je určený pro kváskové začátečníky. A také pro ty, kteří už někdy chleba pekli, ale vzdali to, protože jim to přišlo
zdlouhavé a komplikované.

Domácí chleba zvládne upéct každý, klidně i:
- rodiče s dětmi za zadkem
- unavení pracující
- děti od 15 let

Untitled design-7

Kdo vás naučí péct chleba?

Jmenuju se Alžběta Vintrová a chleba peču už 10 let. Začínala jsem s jedním 
dítětem za zadkem a druhým na cestě.

Kromě chleba někdy dělám z kvásku také vánočku, palačinky, buchty, bábovku, vdolky, dalamánky.

Ukážu vám rychlou a jednoduchou cestu, abyste v kuchyni netrávili moc času. Protože hrát si můžete jednou za čas, ale jíst se musí každý den.

Vedla jsem první kurzy kváskování v Bezobaláči a teď se jako lektorka vracím.

Těším se, že mi na odchodu řeknete: „Kdybych věděl(a), že je to tak jednoduché, tak jsem začal(a) už dávno.“

 

Untitled design-7


Co s sebou potřebujete?
 

Vezměte si skleničku na kvásek. Dostanete do ní můj odolný a živý kvásek. A mísu na těsto + vařečku, pokud chcete už v sobotu ráno péct.
Jinak stačí chuť učit se.

Zvládnu to?

Na to vsadím svůj kvásek. Představím vám jednoduchý recept, který zabere minimum času a vždy se povede.
Příprava chleba trvá 2 × 8 minut + 45 minut pečení.
Poradím vám, jak si proces načasovat při různém denním režimu.

Kdy a kde?

V pátek 6. 12. od 18 hod
Bezobaláč: Dlouhá 497, Zlín (vedle Zelenáčovy šopy). 

 

Kolik kurz stojí?

Cena kurzu včetně kvásku a ochutnávky hotového chleba je 650 Kč.
Jestli se chcete do pečení opravdu hned pustit, objednejte si balíček kurz + mouka na 13 chlebů (4 kg žitné + 6 kg pšeničné) za 1000 Kč.
Vezměte s sebou kamarádku. Kurz se uskuteční jen při přihlášení 5 a více zájemců.

 Přihlaste se zde 

Fakturu vám pošlu během 24 hodin. Počítat s vámi budu od okamžiku zaplacení.

IMG_2290IMG_2127