Vanilkový cukr BIO
BIO vanilkový cukr slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst, přidáváme do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů, sypeme jim koláče, palačinky nebo kaše. Na posypání moučníků smícháme 8 g se 7 lžícemi moučkového cukru.
Jaké má složení?
Bio třtinový cukr, bio vanilka mletá (2,5 %).
Upozornění pro alergiky: Může obsahovat stopy lepku, mléka a vajec.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Cukr, sůl, panela |
---|---|
Země původu: | Madagaskar |
DMT: | 31. 5. 2026 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
V Covitaru chtějí přinášet na český trh kvalitní, přírodní sušené plody, které byly vypěstovány férově k přírodě i k zemědělcům. A to nám dělá radost! :)
A co zero waste?
Produkty od Covitaru jsou speciální v tom, že nejsou lokální. Jde hlavně o oříšky, sušené ovoce, nebo třeba superpotraviny. Tím pádem je potřeba je k nám nějak dostat - co nejde dělat úplně bez obalu. Skvělé ale je, že v Covitaru dbají na ekologický původ potravin a také na přepravní vzdálenost - jinými slovy, to, co je možné najít v Africe, nebo Turecku, není potřeba vozit z Číny. My pak koupíme základní balení dobrot, díky čemu nedochází k dalšímu přebalování, a také není potřeba další přepravný obal navíc - prostě, jak fíky opustí Turecko, tak je rozbalíme u nás na pultu. A to, co z obalu zůstane, putuje do naši re-Dílny a je přetvořeno v nové, krásné věci. :)
Oficiální info: Covitar, s.r.o., Rybná 716/24, 11000 Praha. IČ: 03507505.