Těstoviny rýžové hvězdičky
Díky rýžovým těstovinám získáte z každého jídla více potřebné energie a díky snadnějšímu trávení odbouráte „poobědovou paralýzu“. Neobsahují totiž lepek, který zbytečně zatěžuje naše trávení.
Neobsahují konzervanty, barviva, cholesterol, ani žádné další nepříznivé látky pro naše tělo.
Spojením těch nejlepších vlastností kvalitní dlouhozrnné rýže a klasických tvarů těstovin vznikla kouzelná ingredience k mnoha tradičním i exotickým jídlům. Navíc mnohem zdravější a přínosnější pro vaše zažívání. Nahrazením klasických pšeničných těstovin těstovinami rýžovými tedy získáte nutričně vhodnější jídla, která Vám dodají dostatek potřebné energie.
Jak je nejlépe připravit?
Dejte vařit vodu (1 litr na 100 g těstovin), trochu osolte a přidejte ještě lžičku rostlinného oleje. Těstoviny vložte do vroucí vody a vařte na silném plameni 10 - 12 minut. Než těstoviny scedíte, doporučujeme je ponechat v hrnci ještě 3 minuty v horké vodě. Poté je zceďte, dobře je propláchněte tekoucí vodou (nejlépe studenou) a nechte okapat.
Jaké mají složení?
Rýžová mouka, přírodní tapiokový škrob, sůl
Doplňkové parametry
Kategorie: | Těstoviny a rýže |
---|---|
Země původu: | Vietnam |
DMT: | 12. 11. 2024 |
Šarže: | 507 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Humpolecká 286/28, 586 01 Jihlava