Ječné kroupy BIO
Ječné kroupy - základ tradiční slovanské kuchyně. Ječné kroupy vás překvapí svou křupavou strukturou a jedinečnou chutí, dodají vám pomalu se uvolňující energii, sílu a vitalitu. Kroupy mají skvělé výživové vlastnosti - mají vysoký obsah vlákniny, kterou z velké části tvoří rozpustná vláknina, tzv. betaglukany. Díky tomu působí blahodárně na trávení a snižuje cholesterol. Obsahují hodně bílkovin, vitaminy skupiny B a minerální látky. Kroupy mají nízký glykemický index, takže zasytí na dlouhou dobu.
Domů Vám přijdou 100 % ječné kroupy BIO
Doma kroupy skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti do 75%.
Jaké jsou?
Ječné kroupy - základ tradiční slovanské kuchyně. Ječné kroupy vás překvapí svou křupavou strukturou a jedinečnou chutí, dodají vám pomalu se uvolňující energii, sílu a vitalitu. Kroupy mají skvělé výživové vlastnosti - mají vysoký obsah vlákniny, kterou z velké části tvoří rozpustná vláknina, tzv. betaglukany. Díky tomu působí blahodárně na trávení a snižuje cholesterol. Obsahují hodně bílkovin, vitaminy skupiny B a minerální látky. Kroupy mají nízký glykemický index, takže zasytí na dlouhou dobu.
Doma kroupy skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti do 75%.
Složení: 100 % ječné kroupy BIO
Na co jsou dobré?
Nejčastěji se kroupy využívají na zavářku do polévek. Můžete je ale využít jako přílohu k pokrmům osmažené na cibulce, na přípravu rizot, do zeleninových salátů a nebo karbanátků.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Obiloviny (zrna) |
---|---|
Pochází z: | Česká republika |
DMT: | 10. 9. 2025 |
Sarze: | A0240072CZE10092406 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
PRO-BIO, obchodní společnost s r.o., Lipová 40, 788 32 Staré Město