Čokoláda hořká s mandlemi BIO
Výborné BIO čokoládové zlomky!
Při výrobě čokolád se často stává, že se tabulka rozlomí, forma na čokoládu se naplní více či méně než je požadováno, a tudíž nesplňuje váhové požadavky, nebo je například ve složení více ořechů než by mělo být. Taková čokoláda je většinou považována za odpad, pro Vás velká výhoda, že si můžete navážit kolik chcete a nejste limitování celou tabulkou.;)
Kakao na výrobu těchto čokolád nepochází z Afrických plantáží, ale ze smíšených lesních kultur ve Střední a Jižní Americe, a zemědělci za kakaové boby dostávají férově zaplaceno.
Jaké má složení?
Kakaová hmota*, třtinový cukr*, mandle* 19 %, kakaové máslo*, mandlová pasta* .
* z ekologického zemědělství.
Obsah kakaa nejméně 55%.
Alergeny jsou zvýrazněny tučně.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sladké dobroty |
---|---|
Země původu: | Německo |
DMT: | 31. 3. 2025 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.